ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

O Σύλλογος “Πνοή Μοσχάτου” ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα εδώ και 10 χρόνια έχοντας ως βασικό στόχο να εντάξει τον αθλητισμό στην καθημερινότητα των παιδιών με έναν διαφορετικό τρόπο. Μια καθημερινή δραστηριότητα, συνδυάζοντας τα παιχνίδια, τη φιλία … και την άσκηση. Ο Σύλλογος μας, μέλος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (ΕΓΟ) και με αθλητική αναγνώριση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, έχει λάβει μέρος σε Πανελλήνιους Αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής για Όλους λαμβάνοντας αξιόλογες θέσεις. Η εμπειρία των παλιών αθλητριών μας και η όρεξη των νέων είναι το μυστικό που κάνει την ομάδα μας αθλητική οικογένεια.

Τσιμιχοδήμου Φωτεινή

Γεννήθηκε και μένει στην Αθήνα. Απόφοιτη του Τμήματος Επιστημών και Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΤΕΦΑΑ), με ειδικότητα στη Ρυθμική Γυμναστική με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ.

Υπεύθυνη των τμημάτων της ρυθμικής γυμναστικής της Πνοής από το 2009 μέχρι και σήμερα.

Υπεύθυνη αθλητικών δραστηριοτήτων σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό και Νηπιαγωγείο.

Έχει εμπειρία πολλών ετών ως προπονήτρια σε συλλόγους και ως προπονήτρια της ρυθμικής γυμναστικής για όλους, στα τμήματα του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, από το 1999 μέχρι το 2009.

Χρήστος Χριστόπουλος

Ο Χρήστος γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα.
Σπούδασε Φωτογραφία στα ΤΕΙ Αθήνας, Υποκριτική στη Σχολή Δραματικής Τέχνης “Ιάκωβος Καμπανέλλης” και Θεατρολογία στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ. Ασχολείται με το θέατρο, το θεατρικό παιχνίδι και τα εκπαιδευτικά προγράμματα.
Έχει ιδρύσει την “Ομάδα Θεάτρου Ανεμόμυλοι”.

ΕΙΡΗΝΗ ΤΣΑΜΚΙΡΑΝΗ

Ξεκίνησε να ασχολείται με τη ρυθμική γυμναστική σε ηλικία 4 ετών στα τμήματα του Δήμου Μοσχάτου.

Υπήρξε αθλήτρια αγωνιστικής ρυθμικής γυμναστικής για 5 έτη. Η αγάπη της για το άθλημα την ώθησε να συνεχίσει ενεργά τη συμμετοχή της στο μαζικό αθλητισμό έως και το 2οο8. Εκπροσώπησε μαζί με την ομάδα της το άθλημα σε φεστιβάλ γενικής γυμναστικής στο εξωτερικό, ως αθλήτρια και βοηθός προπονητή.

Από το 2009 βρίσκεται στην αγκαλιά της ΠΝΟΗΣ, ως προπονήτρια του αγωνιστικού τμήματος μαζικού αθλητισμού και συμβάλλει στην εξέλιξη και την ανάδειξη της Γυμναστικής για Ολους συμμετέχοντας με την ομάδα σε διεθνεις διοργανώσεις

Θεοδώρα Δημητρίου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά όπου από μικρή ηλικία είχε επαφή με τα αθλήματα και τον χορό. Τα τελευταία 5 χρόνια ασχολείται με τα εναερια ακροβατικά και ειδικότερα στο εναέριο hoop το 2016 έκανε την πρώτη παράσταση <<Χορεύοντας Καββαδία>> όπου μετά ακολούθησαν και άλλες παραστάσεις… Από το 2018 και έπειτα έχει διάφορες διακρίσεις πάνω στα εναερια όργανα καθώς τον Σεπτέμβριο έλαβε μέρος στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πράγας όπου κατέκτησε την 2η θέση στο εναέριο hoop professional A

Αναστασία Μακρη

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περιστέρι Αττικής, από τριών ετών ξεκίνησε μαθήματα κλασικού μπαλέτου, ακολούθησε σειρά εξετάσεων του αγγλικού συστήματος ISTD στο πεδίο του κλασσικού μπαλέτου και μοντέρνου μέχρι το διδασκαλικό τίτλο. Διδάσκει μπαλέτο μοντέρνο σύγχρονο jazz και hip hop.Αποφοίτησε από το ΙΕΚ εφαρμοσμένων τεχνών χορού. Πιστοποιήθηκε από την A F STUDIES ως fight bo trainer.