ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ 3ΧΡΟΝΩΝ &ΑΝΩ

Στην Πνοή ασχολούμαστε αποκλειστικά με τη Ρυθμική γυμναστική για όλους. Όπως δηλώνει και το όνομά της είναι για όλα τα κορίτσια ανεξαρτήτως κιλών, ύψους και σωματότυπου.

Δίνει την ευκαιρία σε όλους να αποκτήσουν τα οφέλη της ρυθμικής γυμναστικής και να εξελίξουν με το δικό τους ρυθμό το ταλέντο τους, χωρίς να ξεπερνάμε τα προπονητικά όρια της κάθε ηλικίας αλλά και σεβόμενοι την ιδιεταιρότητα της κάθε αθλήτριας.

Σκοπός μας να αγαπήσουν το σώμα τους ,τη διαφορετικότητα τους και να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν. Οι αθλήτριες στη Ρυθμική Γυμναστική για όλους συνδυάζουν κίνηση και  ασκήσεις με συνοδεία μουσικής με τη βοήθεια των οργάνων ρυθμικής (σχοινάκι, μπάλα, στεφάνι, κορίνες, κορδέλα) και έτσι τέχνη και αθλητισμός συνυπάρχουν δίνοντας ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα.

Είναι ιδανικό άθλημα για κορίτσια, αφού μέσα από αυτό θα μάθουν να κινούνται με χάρη και να ελέγχουν το σώμα τους. Η ιδανική ηλικία για να αρχίσει ένα κορίτσι είναι γύρω στα τρια όμως κι αν ένα κορίτσι μεγαλύτερο σε ηλικία θέλει να μάθει την τέχνη της ρυθμικής μπορεί να ασχοληθεί μ’ αυτήν .

Τα οφέλη είναι πολλά, καθώς η ρυθμική γυμναστική βασίζεται τεχνικά στην λεπτομέρεια με αποτέλεσμα να αποκτούν ισορροπία, βελτίωση της ευλυγισίας ,της αλτικότητας και του συντονισμού και έτσι γίνεται ένα άθλημα-βάση.

Έτσι ακόμα και να σταματήσει ένα κορίτσι από τη ρυθμική γυμναστική οι ικανότητες που θα έχει αποκτήσει θα τη συνοδεύουν στη μετέπειτα ζωη της.